27.4.2004

Ei ole ollut fiilistä kirjoitella, ei ollenkaan, en taaskaan tiedä mikä mättää. Noh, en aio ottaa tästä mitään paineita ;-).

Jos jotakin positiivista kuvailisin tapahtuneeksi niin työelämässä ovat asiat loksahdelleet kohdalleen varsin mukavasti. Alkuvuosi olikin "tosi vänkää".

Autoasiaa: Laitoimme elämän risaiseksi ja sijoitimme hieman euroja autoihin. Pääsimme vihdoinkin eroon Kangoosta. Täytyyy myöntää että ko. kapistuksen laatu oli vielä huonompaa mitä odotin. Volvo/Renault organisaation kyvyttömyys ja halu laittaa asiota kuntoon jaksaa yhä hämmästyttää, huoltosopimuksesta huolimatta. Tosin aiemmin Lagunalla ajettuani tuon ei pitänyt olla mikään yllätys ... Enivei Kangoo vaihtui saman ikäiseen (v. 2000), 60 000 km ajettuun Citroen Xara Breakkiin.
Varsin maltillisella välirahalla saimme huomattavasti ajettavamman ja suorituskykyisemmän kulkineen. Citroenmäiseen tyyliin myös varustelu on ihan ajantasalla mm. runsaasti turvatyynyjä sekä automaatti-ilmastointi, jees. Ostoksen hyvyydestä on on tässä vaiheessa vielä paha mennä sanomaan. Aiemmat kokemukset Sitruunoista ovat kyllä hyviä. Sitruunapatonki-foorumi, Citroen asiaa tunteella.

Päätös työsuhdeautosta luopumiseen kypsyi pikkuhiljaa ja appiukon autonvaihto läheni. Olimme keskustelleet puolivakavasti jo jonkin aikaa siitä että "saisin" näppärästi todella vähän ajetun (29 000 km) ja erittäin hienostipidetyn Volvon (V40 2.0T, 2001). Koska sain mielestäni varsin hyvän diilin Volvosta ja Xsarasta ja samalla pääsin näppärästi eroon Kangoosta niin kaupathan siitä syntyivät. Toistaiseksi olen todella tyytyväinen. SVF- Suomen VolvoFoorumi, asiallista keskustelua Volvoista.





Ei kommentteja: