3.2.2005

DVD Elokuvia ja Televisiosarjoja

Olen kartuttanut DVD-kokoelmaani viimeaikoina vähän liiankin runsaalla kädella. Joukossa on ollut hyviä sekä "no joo" elokuvia. Mieleenpainuvimpia elokuvia ovat olleet Sofia Coppolan, Lost in Translation sekä Richard Kellyn, Donnie Darko.

MTV3:nen lopetti Stargate SG1/Tähtiportin kesken, näyttäen vain viisi ensimmäistä kautta. MTV3 vaalii vanhoja perinteitään, mm. Star Trek DS-9 ja Star Trek Woyager jätettiin myös kesken. Jenkkilässä esitetään SG ykkösestä parhaillaan kautta kahdeksan ja yhdeksännestä kaudestakin on vahvoja huhuja. Tästä "suivaantuneena" tilasin kauden 6 DVD-boxin . Mainio kausi ja seuraava seitsemäs kausi on jo tulossa, Axelmusic:ista.

Stargate SG1 on poikinut myös mainion spin-off sarjan, Stargate Atlantiksen . Sarjassa on juuri sopivasti omaa ilmettään ja vahvaa sense of wonderia, mainiota viihdettä siis. Ensimmäinen kausi päättyi juuri hillittömään cliffhangeriin. Onneksi päätös toisesta kaudesta on jo tehty, ensimmäinen kausi sai erittäin hyvät katsojaluvut SciFi channelillä.


Ei kommentteja: